HVA KAN EN PERSONLIG TRENER HJELPE TIL MED

En PT er en kompetanseperson som skal sørge for å gi deg de nødvendige verktøyene du trenger, slik at veien mot ditt mål skal bli så optimal som mulig. Din personlige trener er din kontaktperson. PT-en din skal kunne gi deg svar på dine spørsmål vedrørende trening, kosthold og livsstil, og vil alltid være tilstede til avtalt tid. Dette virker både motiverende og forpliktende for deg. Når du bruker en PT, økes forutsetningene dine for å oppnå bedre og raskere resultater. Du får økt motivasjon, økt kroppsforståelse og etter hvert også bedre selvdisiplin til å gjennomføre trening på egen hånd.

Hovedvirkningene av trening med personlig trener kan bl.a være:

 • en sterkere kropp
 • mindre vondt i kroppsdeler som for eksempel rygg og skuldre
 • mer muskelmasse, vektoppgang/nedgang
 • bedre kondisjon
 • bedre og mere stabil søvnkvalitet

 

  HVORDAN FUNGERER DET Å HA EN PERSONLIG TRENER

  FØRSTE TIME

  Ditt første møte med en av våre Personlige Trenere, vil bestå av en samtale og en analyse av din fysikk. Samtalen er der for å kunne kartlegge tidligere treningshistorikk, matvaner og eventuell skadehistorikk. Den fysiske testen er en beveglighets test slik at vi tidlig kan begynne med tiltak som gir forbedringer om dette skulle være et behov. Vi gjør en rekke tester, men de tas kun om det er noe du ønsker og om det har direkte betydning for dine mål. All informasjonen som innhentes ved første møte med din PT, er avgjørende for veien videre og for å oppnå dine mål!

  FØR TIMEN

  Kundene varmer ofte opp på forhånd, slik at en kan starte rett på treningen (dersom ikke annet er avtalt). Oppvarmingen din er ikke tilfeldig, og du vil få utarbeidet ett program spesiellt tillpasset deg og dine behov.

  PRISER

  Prisene på personlig trening er avhengig av ditt mål, og hvor mange timer du binder deg til. Vi kan også skreddersy pakker/priser. Ta kontakt med en personlig trener eller se vår prisliste for mere informasjon.

  HVEM ER VÅRE PERSONLIGE TRENERE?

  Våre Personlige Trenere har høy fagkompetanse. De har bakgrunn fra PT–utdannelse ved Akademiet For Personlig Trening (AFPT) eller tilsvarende. De har også erfaring fra jobbing med trening og helse. Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger.

  ALLE VÅRE PT´ER ER TIL EN HVER TID FAGLIG OPPDATERTE, HAR LANG ERFARING OG ER GENUINT INTERESSERT I FAGET. PERSONLIG TRENING ER ET YRKE VI HAR RESPEKT FOR!