Disse møter du på Olympus Trening

Bjorn.jpg

Personlig Trener/Daglig leder

Bjørn Myhre Nilsen

Bjørn er utdannet Personlig Trener og massør fra Akademiet For Personlig Trening i 2007. Han har lang erfaring innen livsstilsendring, rehab og vektnedgang. I tillegg har han tatt en rekke kurs innen rehab, kosthold og trening. Bjørn er faglig ansvarlig hos Olympus Trening.

Anne_Lene_nettside_kopi.png

Yoga instruktør 

Anne-Lene Fredriksen 

Anne Lene er utdannet yoga instruktør fra Hi-yoga i Oslo. Hun har praktisert yoga i mange år og i 2016 dannet vi Yoga.  Olympus. Anne-Lene er ansvarlig for alle yoga timer/konsepter hos Olympus Trening.

 

Personlig Trener

Trausti Traustason

Trausti er utdannet personlig trener på Island og hos Høyskolen Kristiania i Oslo. Trausti har lang erfaring som fotballspiller og har i de senere år lagt sin "elsk" på styrketrening. Han jobber til daglig som gruppeinstruktør for Aktiv med artrose hos Olympus Trening (Aktiv A) og som Personlig trener. 

Nina_2300x3000.jpg

Personlig trener/administrasjon

Nina Scott

Nina er utdannet Personlig Trener fra Akademiet For Personlig Trening i 2012. Hun har lang erfaring innen livsstilsendring og opptrening etter lang tids sykdom. Nina har ansvar for administrasjon hos Olympus Trening. 

PERSONLIG TRENER/gruppe ansvarlig

Susanne Marcussen 

Susanne er utdannet Personlig Trener fra Akademiet For Personlig Trening i 2016. Susanne har lang erfaring innen livsstilsendring og som håndballspiller på høyt nivå! Susanne er ansvarlig for gruppetrening hos Olympus Trening