Disse møter du på Olympus Trening

Bjørn.jpg

Personlig Trener/Daglig leder

Bjørn Myhre Nilsen

Bjørn er utdannet Personlig Trener og massør fra Akademiet For Personlig Trening i 2007. Han har lang erfaring innen livsstilsendring, rehab og vektnedgang. I tillegg har han tatt en rekke kurs innen rehab, kosthold og trening. Bjørn er faglig ansvarlig hos Olympus Trening.

Anne-Lene.jpg

Yoga instruktør 

Anne-Lene Fredriksen 

Anne Lene er utdannet yoga instruktør fra Hi-yoga i Oslo. Hun har praktisert yoga i mange år og i 2016 dannet vi Yoga.  Olympus. Anne-Lene er ansvarlig for alle yoga timer/konsepter hos Olympus Trening.

 

Trausti.jpg

Personlig Trener

Trausti Traustason

Trausti er utdannet personlig trener på Island og hos Høyskolen Kristiania i Oslo. Trausti har lang erfaring som fotballspiller og har i de senere år lagt sin "elsk" på styrketrening. Han jobber til daglig som gruppeinstruktør for Aktiv med artrose hos Olympus Trening (Aktiv A) og som Personlig trener. 

Iselin.jpg

Markedsansvarlig

Iselin Guttormsen

Om du ikke har sett henne, så har du hørt henne! Iselin har jobbet som frilans journalist hos drammens tidende, salg og markedsføring i radio, treningsbransjen og som blogger. Du vil alltid finne henne med et kamera i hånden og et smil om munnen!

Nina.jpg

Personlig trener/administrasjon

Nina Scott

Nina er utdannet Personlig Trener fra Akademiet For Personlig Trening i 2012. Hun har lang erfaring innen livsstilsendring og opptrening etter lang tids sykdom. Nina har ansvar for administrasjon hos Olympus Trening. 

Susanne.jpg

PERSONLIG TRENER/gruppe ansvarlig

Susanne Marcussen 

Susanne er utdannet Personlig Trener fra Akademiet For Personlig Trening i 2016. Susanne har lang erfaring innen livsstilsendring og som håndballspiller på høyt nivå! Susanne er ansvarlig for gruppetrening hos Olympus Trening